Domov   |   O podjetju   |   Aktualno   |   Povpraševanje   |   Kontakt

Pravno obvestilo

S to spletno stranjo upravlja MA-SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p. Kljub trudu, da na spletni strani objavimo zanesljive in točne informacije, MA-SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p. ne zagotavlja točnosti, popolnosti ali uporabnosti informacij, ki jih stran vsebuje. MA- SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na tej spletni strani.

MA-SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in toplo priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij.

Vse informacije o uporabnikih, ki jih MA-SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p. pridobi s to spletno stranjo, so namenjene zgolj za interno uporabo. Če vam pošljemo nezaželen promocijski material, nas o tem obvestite na naslov info@kurilnica.si. Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo nikomur posredovali brez vašega privoljenja.

Avtorske pravice za vsebino te spletne strani so last MA-SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p. Uporabniki strani lahko prenašajo in razmnožujejo vsebino zgolj v informativne namene, ne pa tudi v pridobitniško dejavnost.

© MA-SER zastopstvo in servis Marjan Kadivec s.p.   |   Pravno obvestilo